STOOV

Stoov is een van de topmerken uit het assortiment van Dacks. Bij Dacks bestelt u eenvoudig een Stoov warmtekussen of een Stoov oplaadstation voor warmtekussens. Het Stoov warmtekussen is een infrarood warmtekussen en verwarmt u waar en wanneer u het nodig hebt. Door uw Stoov warmtekussen op te laden aan een Stoov oplaadstation blijft u urenlang warm. Een Stoov warmtekussen is beschikbaar in drie verschillende designs. Geniet het hele jaar door met een draadloze Stoov warmtekussen.
Filter

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Dock 6 showroommodel

Normale prijs: € 949,00

Special Price € 499,00

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

 

 

Stoov warmtekussen

Met het draadloze Stoov warmtekussen kunt u te allen tijde genieten in warmte. Het verwarmde kussen verwarmt u direct en niet de lucht om jou heen. Het Stoov warmtekussen is energiezuinig en comfortabel. U kiest een van de drie warmtestanden en zet het Stoov warmtekussen aan. Binnen 2 minuten is het Stoov warmtekussen warm. Het Stoov kussen is zoals gezegd energiezuinig. Na 30 minuten schakelt het kussen automatisch een warmtestand terug. U verspilt op deze manier geen energie, ook niet als u vergeten bent het Stoov kussen uit te schakelen. Afhankelijk van de warmtestand blijft het Stoov kussen 2 tot 4 uur warm.

Bij ieder kussen wordt een powerpack geleverd. U heeft de keuze uit ECO (2-4 uur warmte) en PRO (4-8 uur warmte). Voor de PRO-variant rekenen we een meerprijs van €30,-.

Het Stoov warmtekussen is 40 x 40 cm groot en is gemaakt met gerecyclede en recyclebare materialen die beresterk zijn. U beschikt met een Stoov warmtekussen over een uniek verwarmd zitkussen waarbij functionaliteit en design voorop staan. Past een Stoov warmtekussen bij uw designvolle inrichting?

 

 

Stoov oplaadstation

Genieten van warmte doet u het liefst met z’n allen. U creëert letterlijk en figuurlijk een warm gezelschap met de warmtekussens van Stoov. Wat de temperatuur ook is, of u nu binnen of buiten zit, de Stoov warmtekussens zijn altijd te gebruiken. De Stoov warmtekussens worden daarom ook veel gebruikt in de horeca. Binnen 2 minuten zijn de kussen al op temperatuur. En opladen is zeer eenvoudig.

De Stoov warmtekussens zijn draadloos. U kunt ze opladen in de Dock6, een Stoov oplaadstation. In dit praktische en designvolle oplaadstation kunt u 6 Stoov warmtekussens opbergen én opladen. Tegelijk of individueel.

 

Specificaties Stoov

Hieronder vindt u de specificaties van de producten van Stoov:

  • De afmetingen van een Stoov warmtekussen is 40 x 40 cm (LxB)
  • De afmetingen van een Stoov oplaadstation zijn 48 x 47 x 51 cm (LxBxH)
  • De Stoov warmtekussens zijn draadloos oplaadbaar
  • Met de Dock6 kunt u 6 kussens tegelijk of individueel opladen
  • Het oplaadstation heeft een open zijpaneel
  • Bij aflevering zijn de Stoov warmtekussens direct klaar voor gebruik

 

Exclusieve tuinmeubelen

De producten van Stoov kunt u gerust combineren met de exclusieve design tuinmeubelen van Dacks. De Stoov warmtekussens en het Stoov oplaadstation zijn vrije luxe, maar passen perfect bij een exclusief interieur. Heeft u exclusieve tuinmeubelen of bent u hier nog naar op zoek? Richt uw tuin naar wens in inclusief de Stoov producten.

Wilt u graag wat hulp bij het inrichten van uw tuin qua meubilair? Dacks biedt hulp bij projectinrichting. Ons team komt graag op locatie de situatie verkennen om passende voorstellen te doen. Voorstellen welke een concreet antwoord bieden op de behoefte tot verbetering. De geformuleerde behoeften, aangegeven beperkingen en te bepalen visie zullen immer leidend zijn. Wie weet heeft u binnenkort Stoov warmtekussens en een Stoov oplaadstation in uw tuin staan bij uw exclusieve tuinmeubelen.