outdoor luxury is our specialty

Over de Elfstedentocht wordt al volop gespeculeerd terwijl de eerste échte nachtvorst moet nog komen. Oud Hollandsche gerechten en lekkernijen komen op tafel, maar in januari hebben we straks weer de beste voornemens “om het anders te gaan doen”. Maar eerst gaan we het nog leuk houden, toch..?

Een gezellig huis, volle koelkast, volle agenda! En ook dit jaar slaan we de tuin niet over. Voor wie zichzelf (of een ander..) plezier wil doen is het toch wel een erg geslaagd idee om een fire-pit in de tuin te plaatsen. Dit zal de gemoedelijk sfeer tijdens de donkere wintermaanden benadrukken.

Bij Dacks kun je kiezen uit verschillende buitenhaarden, vuurkorven en vuurschalen, stuk voor stuk uitgevoerd in het stoer ogende Corten staal. Of je nu kiest voor een stoere Burni buitenhaard (waar je zomers ook in kunt kokkerellen), de strakke vuurschaal van Extremis (waar ook marshmallows én worstjes fan van zijn), of de vuurton Loek en vuurkubus Twisty van Dacks Originals, sfeermakers zijn het! Opwarmen bij open vuur wordt wel erg leuk gemaakt….