outdoor luxury is our specialty

Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst van artikelen die je bij ons in de webshop gekocht heeft een retourmelding maken. Wij willen je verzoeken om de producten te voorzien van een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking. Maatwerkproducten kunnen niet geretourneerd worden. Onder maatwerk verstaan wij alleen producten vervaardigd conform aanvullende instructies van de koper. Indien producten door jou toedoen schade hebben opgelopen, dan stellen wij jou aansprakelijk voor waardevermindering. Dit is immers een wettelijk vastgestelde regel met betrekking tot verkopen op afstand. Heb je binnen 30 dagen geen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht, dan vervalt dit recht. De kosten welke het retour zenden met zich meebrengt zijn te allen tijde voor rekening van de koper. De meeste artikelen kunnen niet met de reguliere post worden verstuurd, houd rekening met gemiddelde verzendkosten van € 15,-.

Retourzendingen kun je door middel van ons retourenformulier aanmelden, zodat wij weten dat uw artikel retour komt. Je ontvangt bericht op het e-mailadres dat je in het formulier vermeldt. Nadat je het formulier hebt ingevuld, dien je binnen 30 dagen de producten te retourneren. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, betalen wij het volledige aankoopbedrag terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij heeft aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, afhankelijk van welk tijdstip eerst valt.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@dacks.nl waarin je de vragen uit het retourenformulier beantwoordt. Je mag een artikel ook zonder aanmelding binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Wij vragen je om dan het ingevulde retourenformulier (of een andere ondubbelzinnige verklaring) aan je pakket toe te voegen.

Je mag ook het Europese model formulier gebruiken.

Retouradres

DACKS AMSTERDAM
Pedro de Medinalaan 89
1086 XP Amsterdam