outdoor luxury is our specialty

Haal een Fermob tuinset in huis

Fermob kenmerkt zich als ontwikkelaar en producent van exclusieve tuinmeubelen. Uniek in de zin van het kleurrijk karakter van de tuinmeubelen. In maar liefst 24 kleuren zijn de Fermob producten beschikbaar en wij zijn als dealer trots deze collectie in huis te hebben. Daarom nemen wij u graag mee in de nieuwste collectie van Fermob.

De hoogste tijd om ook tuinset van dit kleurrijke merk in huis te halen! Richt uw tuin of terras stijlvol in met de producten van ons Franse topmerk. Bestel de tuinmeubelen online of neem een kijkje in onze showroom waar we de collectie voor u uitgestald hebben.

De exclusieve Fermob collectie

Designvol en kleurrijk, zo kunnen we de Fermob collectie wel typeren. Binnen het merk bestaan een aan series die wij graag aan u willen voorstellen. Allereerst de Fermob Luxembourg serie. De Luxembourg lijn is een van de bekendste lijnen van deze Franse parel. De serie is gebaseerd op de tuinstoelen uit de ‘Jardin du Luxembourg‘. Deze tuinstoelen zijn uitermate geschikt voor op het terras doordat ze eenvoudig stapelbaar zijn. Dacks kan de Luxembourg stoelen altijd in alle 23 kleuren uit voorraad leveren en is daarmee uniek in Nederland. Maak uw Luxembourg tuinset compleet door de tuinstoelen ook te voorzien van een toepasselijke Luxembourg-tafel en Luxembourg-kussens.

Naast de Luxembourg serie presenteren wij met trots de Fermob Bistro serie. Dit zijn vouwtafels en stoelen die al bestaan sinds het einde van de 19e eeuw. Het zijn échte klassiekers. Ondanks dat de Bistro serie onlangs een make-over heeft gegeven, is het authentieke en harmonieze karakter van deze collectie bewaard gebleven. Dat kenmerkt zich doordat de Bistro collectie simpel en sterk is, ideaal voor op een balkon, op een horecaterras of bij u in de tuin. De stijlvolle Bistro tafels zijn gemakkelijk op te bergen en net als de gehele Fermob collectie heel kleurrijk. Schuif hier een typische Bistro stoel bij aan en u maakt uw set helemaal compleet.

Laat uw tuin tot leven komen

Iedere tuin laten wij tot leven komen met de tuinmeubelen van Fermob. Wilt u een Fermob tafel in uw tuin of op uw balkon plaatsen, maar bent u er niet zeker van of het gaat passen? Geen probleem, we beschikken over een breed assortiment aan tafels met diverse formaten. Vervolgens kunt u ervoor kiezen een bijhorende Fermob stoel te plaatsen. Of wilt u liever een andere stoel uit de collectie aan uw tafel schuiven? Alles is mogelijk. En wij denken graag met u mee. Tot in de detail! Want bij iedere set horen de toepasselijke accessoires. Volledig in de stijl van dit merk; stijlvol en kleurrijk.

Fermob sale

Houd onze sale in de gaten voor de meest interessante aanbiedingen. Zo ook de Fermob sale! Deze producten in de sale zijn te koop voor een zacht(er) prijsje. Het gaat in de meeste gevallen om overstocks, enkele producten of showroommodellen. Kwalitatief gezien nog steeds sterke producten dus. Wees er snel bij en haal de Fermob producten bij u in huis!

Als dealer van Fermob nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Amsterdam. In onze showroom vindt u de volledige collectie uitgestald staan. Ervaar de producten in levende lijven en stel met uw eigen tuinset samen. Dankzij het gemak van onze zeer uitgebreide webshop kunt u ook online een bestelling plaatsen. Wij zullen de producten met zorg leveren.