outdoor luxury is our specialty

Inmiddels hebben wij te dealen met een hardnekkig virus met eenzelfde naam. Dit virus heeft wereldwijd al voor veel patiënten gezorgd en heeft heel wat ellende veroorzaakt. Voorlopig lijkt het erop dat de onzekerheid nog even aan zal houden. Wanneer zullen ski- en zonvakanties naar het buitenland weer mogelijk zijn, wanneer kunnen we weer gezellig ongedwongen een restaurant bezoeken met vrienden, zonder alle restricties die er nu zijn? De tijd zal het leren.

Doordat wij op huis zijn aangewezen heeft het naast alle ellende, er ook voor gezorgd dat wij het thuis gezellig hebben gemaakt. Met z’n allen hebben wij bouwmarkten en woonwinkels veelvuldig bezocht om alles eens rigoureus aan te pakken en comfortabel te maken volgens de laatste trends. Complete serres werden aangebouwd, logeerkamers en garages werden omgetoverd tot professionele werkplekken en in plaats van in de file te staan voor het werk, stonden we nu in de file voor het grofvuil-depot. Die oude ingezakte bank werd omgeruild voor een mooie designbank, die al jaren bovenaan het verlanglijstje stond, de tuin werd aangepakt en zo maakten wij er met zijn allen het beste van en zijn tot de conclusie gekomen dat het thuis toch eigenlijk ook wel fijn vertoeven is. Niet meer altijd hoeven haasten, racen, rennen en vliegen is eigenlijk ook best fijn. Familie- en vrienden banden zijn intenser geworden, doordat er nu tijd en aandacht voor was en men kijkt nu meer naar elkaar om. Dat boek van Lucinda Riley deel 1 werd nu van de stoffige plank gehaald en eindelijk eens gelezen en wandelingen over het strand, zelfs in de regen, blijkt nu een welkom uitje.

Winters lijken steeds korter te duren en hopelijk kunnen we snel weer naar buiten om hopelijk deze zomer in eigen tuin, of ergens op een terrasje in Zuid-Frankrijk te proostten op het feit dat we het virus nu eindelijk onder controle hebben. Maar dan wel graag met een wijntje! Mocht u inspiratie willen opdoen voor de invulling van meubelen in uw eigen tuin? Check dan de website van Dacks. Ik zeg alvast: PROOST!