outdoor luxury is our specialty

Afgelopen week hadden wij de VT Wonen & Design beurs in de RAI in Amsterdam; na zeven jaar toch maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken (die zitten toch het lekkerst..) dit maal om ons merk Loll Designs in het zonnetje te zetten. De reacties waren louter lovend en vooral de Lago lounge chair van Loll Designs viel erg in de smaak bij vooral wijnliefhebbende beursbezoekers, en dat zijn er best véél bleek maar weer. Met zekerheid kan ik zeggen dat de Lago chair het meest gefotografeerde object van de hele beurs was. Het stoere Nederlandse merk Weltevree sluit mooi aan bij Loll Designs en hen hadden we dan ook gevraagd wat pronkstukken neer te zetten en ook de Dutchtub trok zeker bekijks in onze stand. Al met al een geslaagde beurs!

De week voor de beurs vertrok team Dacks voor een tripje naar het Franse merk Fermob en zo konden wij nog heerlijk genieten van het zonnetje in de Beaujolais streek en ontbrak het ons werkelijk waar aan niets; nogmaals onwijs bedankt Fermob! Mocht je eens in de buurt zijn; een bezoekje aan hotel George Blanc in Vonnas is zeker de moeite waard en vergeet dan ook niet het Franse specialiteitenrestaurant L’ancienne Auberge 1900 aan te doen. Zij zijn in mijn beleving waar Frankrijk voor staat; genieten, gastvrijheid en gastronomie.

Uiteraard is team Dacks weer helemaal ‘up to date’ voor wat betreft alle noviteiten die dit geoliede Franse merk voor aankomend jaar voor ons in petto heeft en zijn wij zelfs geridderd tot ‘Fermob kleuren specialisten’. Allemaal geslaagd met vlag en wimpel en er zijn er maar weinig die dít op hun cv kunnen zetten. Fermob heeft voor seizoen 2018 twee nieuwe kleuren toegevoegd aan het pallet, te weten Deep Blue en Pink Praline. De kleur Paprika en Fuchsia zijn vervallen. Daar in het verleden vooral het contrast in kleuren belangrijk was, ligt tegenwoordig juist de nadruk op de geleidelijke overgang in het kleuren aanbod. Een kijkje in de fabriek liet ons weer beseffen hoe professioneel dit merk te werk gaat. Het volgende Dacks tripje staat al weer snel op de agenda en daarover binnenkort meer!